Vacature: open sollicitatie

We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen. Denk jij dat we naar jou op zoek zijn? Ook al weten wij dat zelf nog niet? Stuur dan je open sollicitatie in.

Greenberry

Wij zijn een digitaal designbureau dat zich vastbijt in complexe vraagstukken. Door strategie, creativiteit, technologie en empathie te combineren ontwikkelen we digitale producten waar iedereen een beetje beter van wordt. Dit doen we in co-design met onze opdrachtgevers, waarin design thinking een centrale rol speelt.

Voorbeelden van typisch Greenberry werk: een webapp die jongeren hun maatschappelijke waarde laat ontdekken, een persoonlijke omgeving die ondernemers stimuleert een veiligere werkomgeving te creëren of een corporate website met een persoonlijk gevoel. Of bekijk al onze cases

Zoeken wij jou?

In een goed team vullen mensen elkaar aan. Zo heeft iedereen de ruimte om uit te blinken in - en zich te ontwikkelen binnen zijn expertise. Daarom zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen. Elke kandidaat is een kans om meer diverse, nieuwe perspectieven en disciplines toe te voegen aan ons team. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren, en dit geval zeker vrouwelijke kandidaten, kandidaten met een migratieachtergrond, kandidaten van kleur, kandidaten met een beperking omdat zij nog niet voldoende worden gerepresenteerd binnen dit werkveld en ons team.

Denk jij dat we naar jou op zoek zijn? Ook al weten wij dat zelf nog niet? Stuur dan je open sollicitatie daarin met je persoonlijke gegevens, CV, portfolio indien van toepassing en een spetterende motivatie waarom jij ons wilt werken naar: hr@greenberry.nl onder vermelding van 'open sollicitatie [insert functie of stagenaam]'.

Altijd op zoek naar nieuw perspectief

We gaan altijd op zoek naar de kandidaat die het meest van toegevoegde waarde is binnen Greenberry. Elke vacature is een kans om meer diverse, nieuwe perspectieven toe te voegen aan ons team. We moedigen kandidaten met alle achtergronden, leeftijden, geaardheden, en met lichamelijke of mentale beperking aan om te solliciteren.

Privacy

We garanderen jou dat we je sollicitatie vertrouwelijk behandelen. En dat jouw persoonlijke gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen. Door te solliciteren bij Greenberry ga je automatisch akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Digitaal design waar iedereen een beetje beter van wordt.

Snel naar
  • Werk
  • Over ons
  • Aan de slag
  • Werken bij
  • Updates
Contact
  • Maliebaan 50
  • 3581 CS Utrecht
  • Nederland
  • Waar ligt dat?

We zijn een digitaal designbureau dat zich vastbijt in complexe vraagstukken. Door empathie, creativiteit en technologie te combineren, helpen we jou om je missie waar te maken.