Werken bij

Spreken onze principes je aan en lijken deze mensen je leuke collega’s?

Dan maken we graag kennis. Kijk hieronder of we al op zoek zijn naar iemand zoals jij of lees wat we onder een open sollicitatie verstaan. En klik ook even door de mooie beelden van ons fijne kantoor!

Vacatures

JavaScript Developer

We zoeken kick-ass developers die onze Tech Lead komen versterken met het vormen van ons development team. Ben je een een team player die ook zelfstandig kan knallen? Veel vrijheid, overleg over aanpak, architecture, tech stack en tools klinkt 200 ok toch? Lees snel verder!

Visual design stagiair(e)

Zie jij ook dat de wereld beter kan? Dat er dingen anders moeten, slimmer. En denk je dat je met jouw design skills en ons gedreven team van Berries digitaal design kan maken waar iedereen een beetje beter van wordt? Dan is dit de stage voor jou! Solliciteer nu voor het volgende semester.

Open sollicitatie

In een goed team vullen mensen elkaar aan. Zo heeft iedereen de ruimte om uit te blinken in - en zich te ontwikkelen binnen zijn expertise. Daarom zijn we altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen. Met diverse disciplines en nieuwe perspectieven. Denk jij dat we naar jou op zoek zijn? Ook al weten wij dat zelf nog niet? Stuur dan je open sollicitatie in.

Digitaal design waar iedereen een beetje beter van wordt

  • Maliebaan 11
  • 3581 CA Utrecht
  • Nederland
  • Waar ligt dat?