Wat we doen

Complex vraagstuk? Kom maar op. Wij brengen strategie en design samen om digitale oplossingen te ontwerpen waar iedereen een beetje beter van wordt.

In onze werkwijze staat het ontwerpen - design - centraal. Maar we zijn ook denkers die verkennen en doorgronden. En doeners wiens handen jeuken om te maken.

Ontdekken, ontwerpen en maken

Ons ontwerpproces bestaat uit 3 stappen.

ONTDEKKEN

Krijg inzicht in vragen en behoeftes Data-analyse Gebruikersonderzoek Strategie & road-mapping User journey mapping

ONTWERPEN

Ontwerp en valideer de gewenste oplossing Design sprint Conceptontwikkeling Prototyping & testing UX & visual design UX-writing & content

ONTWIKKELEN

Ontwikkel en verbeter je ontwerp terwijl het in gebruik is (MVP-) development Usability testing Optimalisatie Online marketing Beheer Onderhoud & hosting

Benieuwd naar wat we dan maken?

Dit zijn digitale oplossingen waar we veel ervaring mee hebben.

Content

Welk verhaal kun jij vertellen? Via aansprekende formats maken we content die mensen versterkt, doordat het ze iets leert, inspireert of doordat ze zich erin herkennen.

Brand Identity

Een goede digitale brand identity is dynamisch en toch herkenbaar. Zo passen je huisstijl en tone of voice óók bij de ambities die je over 5 jaar hoopt waar te maken.

Websites

Breng je boodschap tot leven. We ontwerpen en ontwikkelen interactieve dataplatformen, VR-ervaringen, prikkelende campagnesites en inspirerende corporate websites.

Services & Apps

Hoe kan jouw organisatie mensen ondersteunen en versterken? Van functionele alles-in-één app tot een innovatieve service die je hele industrie verrast.

Welkom in ons lab

In ons lab onderzoeken we waar ons ontwerp op moet focussen. En testen we bij potentiële gebruikers of ons concept raak schiet. Onmisbare stappen als je werk een positieve impact moet maken op je doelgroep en organisatie. Meten is weten.

Wat maakt ons lab een lab? Om zuivere testen te doen, hebben we verschillende ruimtes. Een wachtruimte voor respondenten, een ruimte waar de test wordt afgenomen en een ruimte van waaruit je meekijkt en vragen door kunt geven. Onze sessieleiders hebben ervaring met verschillende testen en werken volgens een vooraf met je afgestemd script. Na afloop krijg je een verslag van de bevindingen en kunnen we aan de slag met de meest kansrijke inzichten.

Onze methodes

 • Jobs to be done
 • Gebruikersinterviews
 • Usability onderzoek
 • Desirability / Concept testing
 • Chatbot testing
 • Voicebot testing
 • Meer weten over wat ons lab voor jou kan betekenen?

  Bel of mail met Sebastiaan, één van onze sessieleiders.
  Sebastiaan
  Senior strateeg

  Maak kennis met ons ondernemende zusje

  Op zoek naar een innovatief, schaalbaar product? De business innovators van Forty zetten problemen om in schaalbare producten voor jouw organisatie. Pas als 40% van je gebruikers teleurgesteld is als jouw product er morgen niet meer zou zijn, zit hun taak erop. Benieuwd naar waar die 40% vandaan komt en hoe ze samenwerken met jouw innovatieteam?

  Digitaal design waar iedereen een beetje beter van wordt

  • Maliebaan 11
  • 3581 CA Utrecht
  • Nederland
  • Waar ligt dat?