Leer de skills van morgen

De enige constante? Verandering natuurlijk! Soms gaan we daar goed op – krijgen we er juist energie van! Een andere keer lopen we vast en blijkt dat je innoveren niet zomaar even doet. Daarom leren wij je vandaag hoe je morgen effectief kunt innoveren. Met ontwerpend denken én doen. Bekijk ons incompany aanbod en kies de training die bij je past.

Zo maken we verandering mogelijk

De skills van morgen, wat zijn die? Wij geloven in de kracht van soft skills. Deze zetten we namelijk dagelijks in - op ons werk, én thuis. Soft skills, daar heb je dus je hele leven profijt van.

Welke soft skills wij jou kunnen leren? Creativiteit, maakkracht en empathie. Deze skills stellen je in staat om problemen op te lossen en te innoveren. Ze lopen dan ook als rode draad door onze trainingen. 

Of jouw organisatie nu een duurzaamheidstransitie ondergaat, een nieuwe propositie gaat ontwikkelen of wilt inspelen op AI: soft skills gaan jouw team helpen om die verandering mogelijk te maken.

De creatieve modus is wel echt "aan" gegaan tijdens de training. Dat heeft mij zelfvertrouwen gegeven.

Deelnemer training

Dit zijn onze trainingen

Nieuwe skills leer je niet in boeken, maar door ervaring! Dus geen saaie praatjes, geen droge lesstof - bij ons ga je actief aan de slag met praktische opdrachten en frisse methodes. Zodat je je nieuwe skills morgen al kan inzetten. Natuurlijk met een goede afwisseling tussen groepsopdrachten, zelfstudie, inspiratie en het werken aan eigen casussen.

Kies je training, leer de skills van morgen

 1. Denk als een designer
 2. Experimenteren 
 3. Co-creëren met je doelgroep
 4. Creatief denken
 5. Plan de toekomst
 6. Creatief leiderschap

Download de brochures

Klinkt dit nu goed? En wil je meer informatie per training? Download dan onze brochure. Zo heb je alle informatie bij de hand.

Maak een afspraakMaak een afspraakMaak een afspraak

Mijn mindset is veranderd. Als ik over een oplossing ga nadenken, begin ik nu bij de edge cases, en vanuit daar zoom ik uit naar de grotere groep.

Deelnemer training

Kennis direct uit de praktijk

Onze academy is ontstaan vanuit ons strategisch design bureau. Elke dag helpen we organisaties en merken bij het verbeteren van de zorg, het onderwijs, het klimaat… Noem maar op. Steeds vaker kregen we de vraag of we organisaties konden opleiden om zélf te verbeteren.

Nou, daar wisten we wel raad mee! De skills die we in ons werk gebruiken, geven we nu door via onze trainingen. Zo maken we van iedereen een verbeteraar.

Van theorie naar doen

Als je iets nieuws leert, maak je veel endorfine aan: je denkt vaakt ‘vet, ga ik doen’. Maar dan begint het lastige gedeelte: echt aan de slag gaan en het waarborgen van kennis in de organisatie. 

Omdat nieuwe skills een spier zijn die je moet blijven trainen, werken we met de learning to tasks-methode. Oftewel: we kijken hoe jouw organisatie van leren naar dóen gaat, en hoe we je daarbij blijven begeleiden en uitdagen.

Een erg prettige trainer, vol energie en enthousiasme, met heel goede praktische input.

Deelnemer training

Kennismaken? Plan een intake met een trainer.

Tijdens een intake bespreken we jouw uitdagingen en doelen. Zo komen we tot de perfecte training op maat. En nee, je zit nergens aan vast.

Plan een intakePlan een intakePlan een intake

Sluit je aan bij ons netwerk

Onze kennis halen we uit de praktijk, maar ontwikkelen we ook in samenwerking met verschillende onderwijspartners. Samen met deze partners blijven we nieuwe methoden ontwerpen voor complexe vraagstukken. En door een training te volgen wordt jouw organisatie ook onderdeel van dit netwerk! Lees: netwerkborrels, whitepapers, en meer.

Heb je een vraag? We mailen!

Sander kan al je vragen beantwoorden.

Bel of mail met Sander.

Sander
Strateeg

digitaal design voor verbeteraars

 • Werk
 • Over ons
 • Aanpak
 • Werken bij
 • Updates
 • Contact
 • Blijf up to date:
  NieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbrief