Creatieve coalitie voor gezondheid stapt in Health Hub Utrecht

Samen vormgeven aan gezondheid en geluk

De Creatieve Coalitie voor gezondheid met daarin de vier bureaus Greenberry, Ideate, IJsfontein en Panton zijn per februari 2022 officieel lid van Health Hub Utrecht. Health Hub Utrecht is een netwerk van organisaties, die door samenwerking de toekomst van gezondheid en welzijn in de regio Utrecht vormgeven.

Toetreding tot het Health Hub Utrecht Netwerk

De Creatieve Coalitie voor gezondheid is een samenwerkingsverband tussen de vier bureaus Greenberry, Ideate, IJsfontein en Panton uit regio Utrecht die in zich in hun dagelijkse praktijk richten op de vormgeving van zorg en welzijn. De leden van de creatieve coalitie geloven dat de rol van ontwerpers onmisbaar is in het ontwerp van nieuwe zorg en welzijnsoplossingen en bij de ontwikkeling van de hulpmiddelen die daarvoor nodig zijn. Door samen op te trekken als de Creative Coalitie voor gezondheid willen de bureaus zich breder profileren. En het toetreden tot het Health Hub Utrecht netwerk is een volgende stap in de richting van deze ambitie.

Als lid van de Health Hub Utrecht wil de coalitie binnen het netwerk laten zien dat de rol van ontwerpers onmismaar is het het ontwerpen van nieuwe zorg en welzijnsoplossingen.

Alain Dujardin, creatief directeur Greenberry: "Met ons lidmaatschap willen we zichtbaar maken welke mogelijkheden de ontwerpkracht van de creatieve industrie heeft en hoe deze kan ingezet worden binnen zorg en welzijn. En deze kracht willen we ook daadwerkelijk structureel inzetten voor het oplossen van actuele vraagstukken op het gebied van zorg en welzijn in regio Utrecht. Als Health Hub Utrecht netwerk kunnen we we direct aan tafel daar waar de plannen ontstaan."

Naast het bijdragen aan oplossingen binnen zorgen en welzijn biedt het lidmaatschap interessante mogelijkheden op het gebied van kennisontwikkeling. De Health Hub Utrecht heeft nauwe samenwerkingsverbanden met onderzoekers en onderwijsinstellingen.

Website Creatieve Coalitie voor gezondheid

Wil je met de Creatieve Coalitie vormgeven aan gezondheid en geluk?

Neem contact op met Alain.

Bel of mail met Alain.

Alain
Creative director & partner

digitaal design voor verbeteraars

  • Werk
  • Over ons
  • Aanpak
  • Werken bij
  • Updates
  • Contact
  • Blijf up to date:
    NieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbrief