Greenberry is ISO 27001 gecertificeerd

Greenberry stelt, net als onze opdrachtgevers, hoge eisen aan de omgang met bedrijfsgevoelige informatie, vertrouwelijke gegevens en aan privacy. Of het nu gaat om het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden of hosten van onze digitale producten; we zorgen ervoor dat informatiebeveiliging in alle lagen van de organisatie goed geregeld is. Ook zorgen we ervoor dat we goed op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving.

Onze informatiebeveliging is goed geregeld

Om dat onafhankelijk te kunnen aantonen hebben we in 2021 onze ISO 27001-certificering behaald. Een ISO 27001-certificaat is het transparante en wereldwijd aanvaarde bewijs waarmee we als organisatie aantonen dat we serieus en structureel werken aan informatiebeveiliging. En daarmee een betrouwbare partner zijn.

De ISO-certificering heeft betrekking op de gehele organisatie. Van gebouwbeveiliging tot netwerkinrichting, projectaanpak, hosting en development. Alle afspraken en procedures zijn vastgelegd een zogenaamd Information Security Management System (ISMS). Hierbij zijn alle collega’s nauw betrokken, want naast systemen zijn het vooral onze mensen die ervoor zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. 

We zijn trots dat we met dit certificaat kunnen laten zien aan iedereen die met ons werkt dat we onze werkzaamheden en processen goed hebben geregeld. Het behalen van het certificaat is echter geen eindpunt. Beveiliging en privacy zijn onderwerpen die continu aandacht vragen en qua processen in de organisatie altijd verbeterd kunnen worden. Daarom reviewen we onze procedures doorlopend en controleren we tweejaarlijks middels een interne en externe audit of we nog aan alle normen voldoen.

Op die manier vergroten we de dataveiligheid niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor hun gebruikers.

Download ons certificaat.

digitaal design voor verbeteraars

  • Werk
  • Over ons
  • Aanpak
  • Werken bij
  • Updates
  • Contact
  • Blijf up to date:
    NieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbrief